A. Plesmanlaan 1-A | 9615 TJ Kolham

Wie zijn wij

Novicum International

We heten u van harte welkom op de website van Novicum International. Wij zijn jaren geleden gestart als een medische groothandel (Novicum Medical) maar hebben onze naam inmiddels aangepast, omdat onze producten niet alleen in de medische wereld worden gebruikt maar ook kappers, particuliere eindgebruikers, schoonheidsspecialisten, MKB bedrijven en paramedici schaffen onze producten aan. Op onze website vind u ons assortiment van hoogwaardig professioneel meubilair. Novicum International is onder meer gespecialiseerd in de verkoop van zadelkrukken, taboeretten en behandelbanken. Recentelijk hebben we ook kappersstoelen, herenstoelen en wasunits aan ons assortiment toegevoegd. Door ons uitgebreide productaanbod kunnen wij voor bijna elke werksituatie een optimale werkplek creëren.

Wij delen graag onze kennis, opgedaan tijdens onze jarenlange ervaring in deze branche en voorzien u graag van een gedegen advies.  Onze producten vinden hun eindbestemming in o.a. ziekenhuizen, kantoren, het onderwijs, therapeutische settingen etc. Onze producten zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik.

Wij importeren onze eigen producten en zijn zeer nauw betrokken bij het ontwerp en de productie hiervan. Wij bieden u daarom een uniek product aanbod, bestaande uit hoogwaardig, ergonomisch en comfortabel meubilair. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde partners onderscheiden wij ons op het gebied van kwaliteit en prijs. Onze producten worden aangeboden via een landelijk netwerk van groothandelaren en dealers. Bent u geïnteresseerd in onze producten of wilt u dealer worden? neem dan gerust contact met ons op.

Wij bieden u:

  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering, direct uit eigen voorraad
  • Hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.